Huis en tuin tips

Nu de zomer weer voor de deur staat, gaan we weer meer in de tuin klussen. Desondanks blijven we ook in de zomermaanden vaak bezig met het verfraaien van het interieur. Inderdaad, zowel binnen als buiten is er altijd genoeg te doen. Wij geven je daarom een aantal handige huis en tuin tips.

Heerlijk tuinieren

Wat pak je dit jaar aan in de tuin? Het is in ieder geval slim om het meeste snoeiwerk al voor de start van de lente gedaan te hebben. Vergeet echter nooit om even op te zoeken welk type plant of boom wanneer gesnoeid moet worden.

Als het snoeien gedaan is, kun je kijken naar andere zaken. Is je terras nog helemaal op orde, of is het tijd voor een nieuwe loungeset? Ook is het slim om eens goed naar de heg of het hekwerk te kijken.

Vergeet niet het reguliere onderhoud, zoals onkruid verwijderen en het gras maaien. Zo ga je een fraaie zomer tegemoet waarin je weer eindeloos gaat genieten van je tuin.

Ook binnen genoeg te doen

De zomervakantie is een tijd waarin je vaak tijd genoeg hebt om eens kritisch naar je interieur te kijken. Je kunt ook gelijk over gaan tot daden. Vernieuw bijvoorbeeld eens de wanddecoratie, laat een nieuwe vloer leggen of schaf nieuwe meubels aan.

Op dit moment is het helemaal hip om veel planten in het interieur te hebben. Een bezoekje aan het tuincentrum voor binnenplanten is dus ook helemaal geen slecht idee.

Huis en tuin tips op een rij

Hieronder zie je door ons geselecteerde links naar websites die jou doorverwijzen naar onder meer webshops op het gebied van huis en tuin artikelen.

Heb je tips? Laat het ons gerust weten!

https://sierhekwerk.boogo.nl/

https://tafels.startjenu.nl/

https://gereedschapwebwinkel.webwinkelstart.nl/

https://wanddecoratie.linkhotel.nl/

https://meubelen.bestelinks.nl/

https://stadskanaal.beginthier.nl/

https://woonwinkels.linkhotel.nl/

https://wanddecoratie.linkexplorer.nl/

https://diereninfo.allepaginas.nl/

https://webwinkel.uitgeplozen.nl/

https://sloten.zoekned.nl/

https://zwembad.web-directory.nl/

https://kinderspeelgoed.web-directory.be/

https://sierhekwerk.vindjeviahier.nl/

https://garagedeuren.paginapunt.nl/

https://tuin.weboppep.nl/

https://buitenspeelgoed.startbewijs.net/

https://webwinkels.webwinkel-boulevard.nl/

https://webwinkels.winkelcentro.nl/

https://groothandel-fabrieken.startpallet.be/